אוהד סובול
הזינו כתובת דוא״ל ונשלח לכם עדכון ברגע שעמוד המעסיק יעלה לאוויר

אין עדיין משובי ראיונות על אוהד סובול
יש לכם משוב או דירוג?
הוסיפו עכשיו

אין עדיין משובי עבודה על אוהד סובול
יש לכם משוב או דירוג?
הוסיפו עכשיו
מעסיקים נוספים שאולי יעניינו אתכם
משובי ראיונות נוספים שאולי יעניינו אתכם
ד"ר שלמה כהן ושות'
"תהליך הקבלה בנוי משני ראיונות. ראיון ראשון בידי עו״ד שאת שמו איני זוכר וראיון שני בידי עו״ד ד״ר שלמה כהן. המראיין הראשון היה אדם מאוד נעים. הוא הסביר על המשרד, על שעות העבודה בו (מ- 9:00 ועד 19:00 ולרוב אפילו יותר) ועל נהלי העבודה המלחיצה (אין מייל שמגיע מלקוח שלא מקבל תשובה תוך 24 שעות). הובהר לי שכולם עובדים ימי שישי לסירוגין. מאחר שרוב העבו......"
צפו במשוביםעדי קפלן ושות'
"המראיין היה נחמד אך מעט חמור סבר. הרבה שאלות משפטיות והרבה שאלות על תחביבים......"
צפו במשוביםביקורות עבודה נוספות שאולי יעניינו אתכם
גולדפרב, זליגמן ושות'
"רמת המקצועיות הנדרשת מאוד גבוהה, מצופה ממתמחה להפגין אחריות וראש גדול. אופי הפיקוח אידיאלי בעיניי - מצד אחד שום תוצר לא יוצא ללקוח בלי משוב ומצד שני מאפשרים למתמחה עצמאות לכתוב ולהתנסות בלי שיושבים לו על הראש...."
צפו בביקורותליפא מאיר ושות'
"לגבי קשר עם הבכירים - תלוי מאוד בזהותם ובאופי התיקים עליהם עובדים. ככל שהעבודה אינטנסיבית ותובענית יותר נוצרים (לפחות עם חלק מהשותפים) קשרים טובים. עם עוה"ד הצעירים לעתים קרובות נוצרות חברויות של ממש. לגבי האווירה - המשרד מאוד משקיע בגיבושים, היינו בחופשה משרדית שנמשכה סופ"ש ארוך, פעמיים במהלך ההתמחות היה ערב משרד עם פעילות וכיבוד. המתמחים נו......"
צפו בביקורות