"אווירה טובה, היה מאוד נעים והורגש שרוצים שאצליח...."
שבלת ושות'
הזינו כתובת דוא״ל ונשלח לכם עדכון ברגע שעמוד המעסיק יעלה לאוויר
"העבודה כוללת הרבה עבודה מקצועית משמעותית - כתיבת כתבי טענות, מחקר משפטי וכיו"ב. אם אתם מחפשים משרד גדול, זה המקום...."
מעסיקים נוספים שאולי יעניינו אתכם
גולדפרב זליגמן
משרד גולדפרב זליגמן הינו ממשרדי עורכי הדין הגדולים ביותר בישראל, הנמנה עם שכבת עלית של משרדים המעניקים קשת רחבה של שירותים משפטיים, באיכות בינלאומית, תחת קורת גג אחת. משרדנו נהנה מניסיון נצבר של למעלה מ - 80 שנה בתחומי המשפט השונים.
צפו במעסיקיםמשובי ראיונות נוספים שאולי יעניינו אתכם
תדמור ושות' פרופ' יובל לוי ושות'
"ממש פתוחה וכיפית. כמו המשרד. היה חסר לי גיליון ציונים ועבודה אז נדרשתי להדפיס אצלם במשרד. גם המזכירה שהדפיסה לי הייתה אדיבה, נחמדה וסובלנית ברמה ראויה לציון. אנשים נהנים שם. יש מקרר גלידות. אווירה ממש טובה אך מקצועית מאוד, שזה נדיר...."
צפו במשוביםאבימור שדמי ושות
"משרד בו עובדים בעקר בתיקים גדולים של רשלנות רפואית של מחוזי ומעלה. הרבה לטיגציה והתמקצעות ברשלנות רפואית. עו"ד חדש מקבל הכוונה והנחיה ישירה ממנהל המשרד לגבי אופי ואופן העבודה במשרד...."
צפו במשוביםביקורות עבודה נוספות שאולי יעניינו אתכם
מ. פירון ושות'
"היתרון הגדול של המשרד הוא המקצועיות שלו. עבור עו"ד בתחילת דרכו המשרד יהיה בית ספר מעולה להמשך. השותפים היו מעורבים מאוד בניהול התיקים ונתנו הכוונה מקצועית. העצמאות בניהול התיק ניתנה בהתאם להיקף התיק- ככל שהתיק קטן יותר, מידת העצמאות בניהולו גדלה...."
צפו בביקורותמשרד המשפטים - פרקליטות מחוז ת"א - מיסוי וכלכלה
"האווירה בפרקליטות מצויינת. עורכי הדין מקסימים. יש בערך 8 מתמחים בכל מחזור (2 מחזורים במקביל כל הזמן), והאווירה ביניהם תלויה בהם. בתקופתי הייתה אווירה טובה, נהגנו לערוך ערבי מתמחים בבתים שלנו ובחוץ. ישבנו לארוחות צהרים משותפות במשרד או בחוץ. גם עורכי הדין הצטרפו לעיתים. ארגנו מסיבת סיום עונת המשפט בים עם כל עורכי הדין של הפרקליטות, והיה גם יום ......"
צפו בביקורות